Välkommen till körföreningen Tongångarna!

Kom och lyssna på oss!
TACK, kära publik, för allt stöd och allt bifall vi fick under vår adventskonsert tisdagen den 1 december i Vendelsö kyrka.
Vi önskar er välkomna till vår julkonsert den 17 december 2019 klockan 19:00 i Västerhaninge kyrka. Se affisch på fliken kommande program
 
Lite sång kan verkligen förgylla en tillställning. Tongångarna sjunger gärna på festen, bröllopet, kalaset eller annat arrangemang då du vill ha underhållning. Du kan engagera hela kören eller en mindre grupp.
Vi sjunger förstås vårsånger till vår och julsånger till jul, men däremellan sjunger vi swing, visor, folkvisor, hyllningssånger och mycket mer. Har du önskemål? Kontakta oss. Klart att vi tar betalt. Intäkterna går oavkortat till körens verksamhet, till noter och körpedagog t.ex.
Vi är en blandad kör på 42 aktiva sångare, som träffas varje vecka i Västerhaninge, lite söder om Stockholm, för att repetera med hjälp av vår duktige körledare Christian Rosenberg. Vi söker nya medlemmar till kören. Just nu behöver vi altar, tenorer och basar. Tyvärr har vi inte plats för flera sopraner.

I samarbete med: