Hur man blir medlem i Tongångarna

Är du intresserad av att sjunga i en blandad kör med en repertoar som spänner mellan jazz och visor? Då är du välkommen att prova på.

Notdans

Du bör kunna “förstå“ noter, men vi har inga krav på att du har sjungit i kör tidigare. Om du är osäker på vilken stämma du tillhör kan du få provsjunga för vår körledare. Var inte rädd att prova på, vill du först kolla hur vi låter, kom och lyssna på kören när vi repar någon måndagskväll i Västerhaninge. Om du då tycker att Tongångarna är en kör som passar dig så återstår bara att diskutera när du ska börja.

Enklast får du kontakt med Tongångarna genom att ringa till vår ordförande Lena Sjödin, tel 076-826 02 49. Alternativt kontaktar du vår körledare Christian Rosenberg på tel 070-273 51 70. Du kan också mejla till följande adress:

Om du vill sjunga i Tongångarna behöver du också bli medlem i Körföreningen Tongångarna. Medlemsavgiften är för närvarande 1.000:- kr per termin. Vi ser gärna att unga personer ansluter sig och har därför halv avgift för medlemmar upp till 30 år.
Vårt bankgirokonto är 869-7153 Föreningen Tongångarna.